WebDesign&SEO

Photography

WEB & SEO by Favicon Ltd

Като водеща онлайн компания за Уеб дизайн и оптимизация на сайтове, ние имаме опита и знанията, да Ви предложим привлекателен и професионален уеб дизайн за административни, корпоративни, бизнес  и всякакви други организации и личности.

Ние влагаме цялата си енергия и страст в това което правим.

Това е нашата работа, нашето хоби и  нашата любов.

Всеки един клиент и проект е специален за нас!

 

 

 

 ERP BIZZIO
Консултираме, внедряваме и поддържаме една стабилна и сигурна система за управление на бизнеса ВИ и процесите, които произтичат от него. ERP BIZZIO e доказала себе си във времето. Зад тази система стои солиден екип от водещи български програмисти. Система, която перфектно се внедрява във всяка европейска фирма. ERP Bizzio е създадена и се развива от нашите партньори от Генклауд ООД. Bizzio е бизнес система съчетаваща в себе си характеристиките на много видове други системи. Bizzio е набор от голямо количество тухлички и зъбни колелца (Lego технология), които могат да се с свързват по всевъзможни начини и да изграждат различни видове системи.

 

ФОТО ФАВИКОН

Фирма Фавикон ЕООД предлага професионално фотозаснемане и обработка на изображенията:

За да имат нашите клиенти перфектни снимки и изображения на сайта или електронния си магазин, понякога се налага сами да направим тези перфектни снимки или изображения. Снимаме Вашия офис, служителите, продуктите в магазина Ви, и всичко за което се сетите. Можем да оставим и прекрасни спомени от Вашите фирмени мероприятия в Галерията от снимки на сайта Ви.

 

 

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ